Problemløsning

På denne side kan du finde løsningen på nogle problemer der kan opstå
 
MicroDomain PcSecure

Begge Produkter

Hvad hvis..
1. superbrugeren har glemt kodeordet
2. kontoen er lukket når bruger logger ind
3. programmet ikke godkender gammelt kodeord
4. Virus alarmer
5. Ikke understøttede partitioner
6. Ukendte partitioner
7. Dansk tastatur
 
P:superbrugeren har glemt kodeordet
L:Hvis superbrugeren har glemt sit kodeord, er det ikke muligt at starte MicroDomain's konfigurations program, Dette betyder bl.a. at det ikke er muligt at ændre opsætningen og/eller afinstallere programmet.
For MicroDomain PcSecure kan man anvende programmet dosremov.exe som findes på installationsdisketten. Læs dosremov.txt for yderligere information.
Hvis du har installeret MicroDomain PcCrypt men endnu IKKE krypteret harddisken kan du også anvende dosremov.exe programmet.
MicroDomain er i øjeblikket ved at udvikle et program der også kan bruges til afinstallere MicroDomain PcCrypt, hvis en eller flere harddiske/partitioner er krypteret.
(En forudsætning for at kunne anvende begge programmer er, at man har den backup-diskette som blev brugt under installationen).
Til Toppen
 
P:kontoen er lukket når bruger logger ind
L:Når brugeren har indtastet forkert brugernavn/kodeord kombination for mange (Indstillinger/Bregrænse loginforsøg) gange bliver hans konto lukket.
Superbrugeren kan låse kontoen op ved at bruge funktionen "Brugere\Nulstil bruger" i konfigurations programmet.
Til Toppen
 
P:programmet ikke godkender gammelt kodeord
L:Man skal være opmærksom på at kodeordet nulstilles (sættes lig med brugernavnet) hvis brugeren er nulstillet ved hjælp af "brugere/Nulstil bruger" eller opsætningen er indlæst fra en konfigurations fil. Prøv at indtaste brugernavnet i kodeordsfeltet. Hvis det ikke virker kontakt da superbrugeren.
Til Toppen
 
P:Virus alarmer
L:Hvis der er installeret anti-virus programmer på computeren kan der under installationen af MicroDomain PcSecure og MicroDomain PcCrypt komme en advarsel om virus på computeren. Man skal ignorere denne advarsel.
Til Toppen
 
P:Hvad betyder ikke understøttede partitioner
L:Hvis denne fejlmeddelelse forekommer under installationen betyder det at harddisken indeholder nogle partitioner som ikke understøttes af MicroDomain.
MicroDomain arbejder hårdt på at få MicroDomain PcSecure og MicroDomain PcCrypt til at også at virke med disse partitions typer.
Til Toppen
 
P:Hvad betyder "Ukendte partitioner"
L:Denne besked forekommer under installationen, hvis der er flere operativ systemer installeret på computeren. Den vil ligeledes forekomme hvis der er en såkaldt "Suspend to Disk Partition" på harddisken. Det er ikke muligt at bruge "Suspend to Disk" når MicroDomain PcSecure eller MicroDomain PcCrypt
er installeret.
Til Toppen
 
P:Dansk tastatur
L:Der har vist sig at være et problem på nogle computere med at få dansk tastatur til at virke når der skal indtastes brugernavn og kodeord. For at undgå disse problemer frarådes det, at man benytter de danske bogstaver ÆØÅæøå i brugernavn og kodeord.
Til Toppen